Search
  • Peter Suijker

EMDR gecertificeerd


Afgelopen maanden heb ik deelgenomen aan de EMDR opleiding en deze in december afgerond. Hierdoor kan ik nu de EMDR behandeling uitvoeren indien dit passend is in een begeleidingstraject. EMDR staat voor Eye Movement Desensitizing Reprocessing en is een zeer effectieve aanpak om trauma te behandelen. Resultaat is vaak al na 1 of 2 sessies behaald. EMDR wordt ook gebruikt om angsten voor toekomstige situaties te verwerken, zoals voor een operatie of sollicitatie. Gebeurtenissen die zo akelig lijken, dat ze vermeden worden, maar niet vemeden kunnen worden. Inmiddels ben ik ook lid geworden van EMDRi Netwerk Nederland (ENN), een kennisnetwerk van professionals die EMDR gebruiken in integratieve psychotherapeutische behandelingen.


67 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2019 Peter Suijker Coaching and Psychotherapy - Mauritsweg 35 - 3012 JT Rotterdam - info@petersuijker.nl - 06-51993299

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon