Search
  • Peter Suijker

Veilig en beveiligd


Het komt helaas - en in toenemende mate - voor dat er persoonsgegevens op straat liggen als gevolg van een internetlek of cyberaanval. Om die reden heb ik mijn cliëntgegevens beveiligd. Zo staat er geen inhoudelijke informatie van mijn cliënten in de cloud en verstuur ik deze informatie alleen versleuteld (encrypted) over het internet. Op deze website heb ik de volgende tekst opgenomen (zie informatie):

Alle informatie wordt door mij strikt vertrouwelijk behandeld. Er wordt dus geen mondelinge of schriftelijke informatie gedeeld met derden, tenzij met uw medeweten en toestemming. Email en internet

Reguliere emailcommunicatie, bijvoorbeeld ten behoeve van het maken van afspraken, vindt via gebruikelijke internetverbindingen plaats. Vertrouwelijke rapportages worden versleuteld verstuurd via Protonmail encryption en NordVPN.

Dataopslag Opslag van cliëntgegevens geschiedt niet in de Cloud maar vindt decentraal en beveiligd plaats. Facturen worden digitaal met behulp van Jortt boekhoudsoftware verstuurd, die contactgegevens volgens de hoogste cloud-beveiligingsstandaarden opslaat.

Papieren documenten worden in een afgesloten archief bewaard.


29 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2019 Peter Suijker Coaching and Psychotherapy - Mauritsweg 35 - 3012 JT Rotterdam - info@petersuijker.nl - 06-51993299

  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon